Skip to main content
Enkele projecten

marketing & communicatie

Ik werk inmiddels al meer dan 16 jaar als zelfstandig communicatie en marketing expert. Na de overdracht van mijn bedrijf Futuron heb ik me gericht op de culturele sector. Eerst voor een poppodium, later ook voor theaters en festivals.
Ik ben in te huren voor marketing, communicatie en bedrijfsvoering. Nodig me uit voor een gesprek. Ik werk met name projectmatig maar ik ben ook voor een periode in te huren.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oprichter en eigenaar

WOW agency

Om vorm te geven aan enkele van onze ideeen heb ik samen met Marike Peters WOW agency opgericht. Het hoofdkwartier voor al onze toekomstige projecten. Onder deze naam werken we aan alle projecten die in 2021 en 2022 het licht gaan zien. Binnenkort meer!
Oprichter en eigenaar

Wed & Wild

Sinds 2020 heb ik samen met Marike Peters het platform Wed & Wild opgericht. Dit platform richt zich op de 'niet zo traditionele' bruid en toont dat ook in het huwelijksbootje stappen op je volkomen eigen manier en stijl kan. Ik ben ontzettend trots op het werk dat Marike als 'director of romance' verricht. Ik focus me wat meer op de bedrijfsvoering en creatieve uitingen.
Oprichter / directeur
2002-2018

Futuron

15 jaar ben ik oprichter en eigenaar geweest van Futuron. Een volwaardig communicatie & marketing kantoor op Strijp-S in Eindhoven. Het bureau is sinds 2018 overgenomen door mijn toenmalige compagnon.

Enkele partijen waar ik mee heb gewerkt: APG, Bedrijfspoli, Quaron, Brains Unlimited, Festival DVERS, Rowwen Heze, Essilor, FNV bondgenoten, Fontys, Gemeente Rotterdam, Gemeente Sittard-Geleen, Ministerie van Sociale Zaken, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Munttheater Weert, Provincie Utrecht, Rijksoverheid en vele meer.
Marketing & communicatie • bedrijfsvoering
2013-2018

Poppodium Volt

Vanaf stap 1 heb ik hier de vormgeving, de positionering, de marketing en de communicatie voor neergezet. Daarbij heb ik een adviserende rol gehad in de bedrijfsvoering.
Hoofd marketing & communicatie
2018-2020

Dynamo Metalfest

Met veel plezier heb ik een aantal jaar kunnen werken aan dit vooraanstaand metal festival in Eindhoven.
Hoofd marketing & communicatie
2018-2020

Into The Grave festival

Het Into The Grave festival is hét metal evenement van het noorden.
Hoofd marketing & communicatie
2018-2020

Loud Noise

Verantwoordelijk voor de communicatie en marketing van alle shows van het evenementenbureau Loud Noise.